Welcome to PC & Home Electronics Forum!
A great place for help and reviews on computers, home electronics, cell phones, software and much more!

• » Computer Software Help
• » Computer Hardware Help
• » Home Electronics Help and Advice
• » Consumer Reviews

We are a friendly community for PCs, home electronic enthusiasts. Our community is here when you need help.
Don't hesitate to join us now and discover just what so many people are talking about!

YES! I want to register for free right now!
Results 1 to 2 of 2

Thread: Having a problem with coolsat 4000.

  1. #1
    Probationary PBP Member jlow's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Having a problem with coolsat 4000.

    Still having problem with coolsat 4000. Is there a reboot file available? Receive powers up fine, but then the display changes to "0". Any replies or suggestions will be appreciated. Thanks

    (I am having a problem with my coolsat 4000 receiver. Yesterday, I loaded the 157 file and all went well. Today, the receiver is unresponsive and displays the number 1. When I reset it by turning power off, waiting a few minutes, turning power on again, it displays the number 0. Please help!)
    Last edited by jlow; December 27th, 2007 at 08:30 PM. Reason: Didn't received any replies or didn't ask the right question.

  2. #2
    Active PBP Member PBP Member Rank 2 afgun_boi's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    192
    Rep Power
    15
    Computer Details
    afgun_boi's Computer Specs:
    CPU:
    Sony Vaio Vgcra-826G!!!
    Mainboard:
    Asus_tek
    RAM:
    P4 HT, 2 gig ram, 1TB-HD...etc
    HDD:
    Two 250GB Maxtor; One 500GB Seagate
    Graphics:
    512 Ati-Radeon 1600xt

    Re: Having a problem with coolsat 4000.

    Quote Originally Posted by jlow View Post
    Still having problem with coolsat 4000. Is there a reboot file available? Receive powers up fine, but then the display changes to "0". Any replies or suggestions will be appreciated. Thanks

    (I am having a problem with my coolsat 4000 receiver. Yesterday, I loaded the 157 file and all went well. Today, the receiver is unresponsive and displays the number 1. When I reset it by turning power off, waiting a few minutes, turning power on again, it displays the number 0. Please help!)
    save ur current sattelite direction, and master reset it, hold the power button in front and the up button for 4-6 secs, a blue screen will pop up, ( you can also retrieve ur pass from there) then on the right bottom u will see somethng like reset or im not quite sure at the moment, its below the "password" once u do that, turn the reciever off and on and load the factory bin, then the 156 if having problem with 157 or 158...
    note: you will not get ppv hbo, just some channels NTGEO, SCIEN, are good channels to watch while the new posts are up

Similar Threads

  1. coolsat 4000 jkeys
    By CASPER in forum 4000 files
    Replies: 0
    Last Post: February 10th, 2009, 02:54 PM
  2. [Attention] coolsat files are in except 4000
    By CASPER in forum Coolsat Discussions
    Replies: 0
    Last Post: February 4th, 2009, 01:36 AM
  3. SV 4000/ Echostar 7 problem!
    By markus in forum Sonicview Discussions
    Replies: 1
    Last Post: January 3rd, 2009, 12:30 PM
  4. coolsat 4000 jkeys
    By CASPER in forum 4000 files
    Replies: 0
    Last Post: December 19th, 2008, 01:27 AM
  5. SV-4000 Manual Key Entry problem
    By azn804 in forum Sonicview Discussions
    Replies: 0
    Last Post: December 9th, 2008, 09:42 PM

Tags for this Thread