Welcome to PC & Home Electronics Forum!
A great place for help and reviews on computers, home electronics, cell phones, software and much more!

• » Computer Software Help
• » Computer Hardware Help
• » Home Electronics Help and Advice
• » Consumer Reviews

We are a friendly community for PCs, home electronic enthusiasts. Our community is here when you need help.
Don't hesitate to join us now and discover just what so many people are talking about!

YES! I want to register for free right now!
Results 1 to 3 of 3

Thread: No Signal! plzzzz help

  1. #1

    No Signal! plzzzz help

    Hi everyone

    I have viewsat extreme 2000, and after the last update i could never get my signal back. I had done factory reset and was told to obtain the factory pgm file..which i did and successfully updated.

    I still can't get any signal..

    I have all the right settings such as

    Echo 3
    Standard
    11250
    off
    12326
    all
    port 2
    off
    none

    and Echo 8&10
    on
    standard
    11259
    off
    12224
    all
    ports (tried all)
    off
    none

    I have been trying for over 12 hrs and can not get any signal! what do i do next, i neeed help

  2. #2

    Re: No Signal! plzzzz help

    Know the feeling.Haven't had PPV OR pREMIUMS FOR A WHILE. Somebody will help u here.Good luck.

  3. #3
    Active PBP Member PBP Member Rank 4 archange187's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Canada Eh?
    Posts
    477
    Rep Power
    14
    Computer Details
    archange187's Computer Specs:
    CPU:
    Intel Dual core 2 gig
    Mainboard:
    Not sure
    RAM:
    4 gig
    HDD:
    320 Sata
    Graphics:
    Nvidea 8800GTS
    Sound:
    Intergrated
    OS:
    Xp

    Re: No Signal! plzzzz help

    Quote Originally Posted by yayasana View Post
    Hi everyone

    I have viewsat extreme 2000, and after the last update i could never get my signal back. I had done factory reset and was told to obtain the factory pgm file..which i did and successfully updated.

    I still can't get any signal..


    ok are you just running dishnet or running bev as well? It makes a difference on what you have your switch settings at.

    Somthing to try is to revert back to the last fix and see if your SIGNAL comes back. If it doesn't check your cable. An easy way to do that is pull the end off of your switch and use a multimeter (set to DC 20v ish) and see if there is any power comming out of it. It should be from 12v to 19v, any less then 12 volt could indicate a cable problem or reciever problem.

    I have all the right settings such as

    Echo 3 / Rainbow 1 -> 61.5 deg.
    Standard
    11250
    off
    12326
    all
    port 2
    off
    none



    and Echo 8&10 <- make sure you don't have it aimed at 119, trandposnder 12224 is spot beamed and not all areas can get it.
    on
    standard
    11259
    off
    12224
    all
    ports (tried all)
    off
    none

    I have been trying for over 12 hrs and can not get any signal! what do i do next, i neeed help

    FTA is nothing to get mad at. Just wait until something bad happens then it'll be time to get mad.. Check all your cables, when you progrqamed your reciever you might have hit the cable and it might have a break in it.

    **note** there are 2 bars on your extreme, A Signal and a quality. Signal doesn't mean that the reciever is recieving a sat it's more like a power bar for the LNB. If you don't see any signal at all then it's 100% a connection or cable problem.

    -Angel
    Testing a viewsat Lite, extreme, ultra and 9000
    40" sat-radar Stab h-h motor Invacom Quad Polar LNB True FTA

    Three things are certain: Death, taxes, and ECMs. Guess which has occurred...

Similar Threads

  1. [Question?] No signal strength
    By gwood1567 in forum Viewsat Discussions
    Replies: 3
    Last Post: December 19th, 2012, 01:32 AM
  2. Why is my signal bouncing around?
    By CASPER in forum Dishes & LNB's
    Replies: 0
    Last Post: February 26th, 2009, 11:47 PM
  3. [Help!] still no signal
    By buitrealfonso in forum Pansat Discussions
    Replies: 0
    Last Post: January 9th, 2009, 12:36 PM
  4. [General Question?] no signal
    By buitrealfonso in forum Pansat Discussions
    Replies: 5
    Last Post: December 29th, 2008, 02:47 PM
  5. signal gone
    By d3c0d3d in forum Lifetime Ultra files
    Replies: 2
    Last Post: November 26th, 2008, 11:02 PM

Tags for this Thread